SRO

Zweminstructeur - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-02-2017 Functiecategorie Sport
Standplaats Amersfoort Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 24 - 32 Salaris 2100
Voor zwembad Liendert (Amersfoort) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Instructeur.


Werkzaamheden

In de functie van Instructeur houd je je bezig met het mede inhoudelijk vormgeven, organiseren en leiden van zwemlessen voor groepen en individuen. Dit gebeurt door middel van instrueren, motiveren en begeleiden van de gasten in het veilig en doelgericht sporten.

Daarnaast houd je toezicht op onze gasten om de veiligheid en kwaliteit te garanderen, verleen je EHBO, bewaak je de kwaliteit van het zwemwater en verricht je schoonmaakwerkzaamheden.

 

Wat vinden wij belangrijk?

Je beschikt over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur (bijvoorbeeld Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met de aantekening zwemmen).Je geeft met plezier de reguliere ABC-zwemlessen aan kinderen en volwassenen.Je hebt ervaring met het geven van doelgroep activiteiten.Uiteraard kan je ook toezicht houden.Je bent in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma inclusief reanimatie.Je hebt een servicegerichte houding richting bezoekers én collega’s.Je werkt met plezier en passie!


Belangrijk om te weten

Het betreft een parttime functie 16-24 uur per week, dit kan zowel doordeweeks (na schooltijd), in het weekend als ’s avonds zijn. Uiteraard ontvang je van te voren een werkrooster. Mogelijkheid tot interne opleidingen is aanwezig.Salaris op basis van ervaring, conform de CAO Vermo.


SRO

SRO ondersteunt gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en beheer van maatschappelijk vastgoed. Daarmee stelt SRO sportverenigingen, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in staat om hun maatschappelijke functie uit te oefenen. Ook verzorgt SRO diverse projecten en programma’s op het gebied van sport en bewegen. SRO beheert, onderhoudt en verhuurt niet alleen zwembaden, sportaccommodaties, sportparken en maatschappelijk vastgoed, maar verzorgt ook de dienstverlening daaromheen.


Meer informatie?

Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer 033- 422 5138 of per e-mail: HRM@sro.nl

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Sport
Branch(es) Sport
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden zwemles, instructeur. sport

Contactgegevens

Contactpersoon Liesbeth van Rees

Vestigingsplaats

Solliciteer